MENY FOR MARS 2025
VARM MAT MANDAG, ONSDAG OG FREDAG
SMØRELUNCH TIRSDAG OG TORSDAG
Mandag 03.3 Fiskegrateng m/ revet gulrot
Tirsdag 04.3 Smørelunch
Onsdag 05.3 Blomkålsuppe
Torsdag 06.3 Smørelunch
Fredag 07.2 Pasta m/ pesto og skinke
Mandag 10.3 Lapskaus
Tirsdag 11.3 Smørelunch
Onsdag 12.3 Stekt fiskepudding m/ potet og gulrot
Torsdag 13.3 Smørelunch
Fredag 14.3 Semulegrynsgrøt m/ topping
Mandag 17.3 Pastasalat m/ fiskekaker og focaccia brød
Tirsdag 18.3 Smørelunch
Onsdag 19.3 Piroger
Torsdag 20.3 Smørelunch
Fredag 21.3 Kjøttdeig, ris og brekkbønnesaus
Mandag 24.3 Fiskeburger m/ salat og syltet rødløk
Tirsdag 25.3 Smørelunch
Onsdag 26.3 Pølse og potetstapp m/ grønnsaker
Torsdag 27.3 Smørelunch
Fredag 28.03 lasagne m/ salat
Mandag 31.03 Kylling nuggets m/ ris og salat
MENY FOR APRIL 2025
VARM MAT MANDAG, ONSDAG OG FREDAG
SMØRELUNCH TIRSDAG OG TORSDAG
Tirsdag 01.04 Smørelunch
Onsdag 02.04 Minestronesuppe m/ brød
Torsdag 03.04 Smørelunch
Fredag 04.04 Fisketaco
Mandag 07.04 Spinatsuppe m/bagetter
Tirsdag 08.04 Smørelunch
Onsdag 09.04 Fiskeboller i hvit saus m/poteter og grønnsaker
Torsdag 10.04 Smørelunch
Fredag 11.04 Kylling m/ potetbåter og maiskrem
Mandag 14.04 Hamburger m/ salat
Tirsdag 15.04 Smørelunch
Onsdag 16.04 stenger kl 12.00 / eller stengt
Torsdag 17.04 FRI Skjærtorsdag
Fredag 18.04 FRI Langfredag
Mandag 21.04 FRI 2. Påskedag
Tirsdag 22.04 Smørelunch
Onsdag 23.04 Grønnsakssuppe m/ linser og brød
Torsdag 24.04 Smørelunch
Fredag 25.04 Pasta m/ kjøttsaus
Mandag 28.04 Fiske nuggets m/ ris og rotgrønnsaker
Tirsdag 29.04 Smørelunch
Onsdag 30.04 Skinkegrateng
Torsdag 01.05 FRI 1. Mai
Fredag 02.05 FRI - Planleggingsdag