Meny

Varm mat mandag - onsdag og fredag Smørelunch tirsdag og torsdag.

 

MENY FOR MARS 2025

VARM MAT MANDAG, ONSDAG OG FREDAG

SMØRELUNCH TIRSDAG OG TORSDAG

 

Mandag 03.3    Fiskegrateng m/ revet gulrot

Tirsdag  04.3    Smørelunch   

Onsdag  05.3    Blomkålsuppe

Torsdag 06.3    Smørelunch

Fredag  07.2    Pasta m/ pesto og skinke

Mandag 10.3    Lapskaus

Tirsdag 11.3    Smørelunch

Onsdag 12.3   Stekt fiskepudding m/ potet og gulrot

Torsdag 13.3   Smørelunch

Fredag 14.3    Semulegrynsgrøt m/ topping

Mandag 17.3   Pastasalat m/ fiskekaker og focaccia brød

Tirsdag 18.3    Smørelunch

Onsdag 19.3   Piroger

Torsdag 20.3  Smørelunch

Fredag 21.3    Kjøttdeig, ris og brekkbønnesaus

Mandag 24.3   Fiskeburger m/ salat og syltet rødløk

Tirsdag 25.3    Smørelunch

Onsdag 26.3   Pølse og potetstapp m/ grønnsaker

Torsdag 27.3   Smørelunch

Fredag 28.03  lasagne m/ salat

Mandag 31.03 Kylling nuggets m/ ris og salat

 

 

MENY FOR APRIL 2025

VARM MAT MANDAG, ONSDAG OG FREDAG

SMØRELUNCH TIRSDAG OG TORSDAG

 

Tirsdag 01.04    Smørelunch   

Onsdag 02.04   Minestronesuppe m/ brød

Torsdag 03.04   Smørelunch

Fredag  04.04   Fisketaco

Mandag 07.04   Spinatsuppe m/bagetter

Tirsdag 08.04   Smørelunch

Onsdag 09.04   Fiskeboller i hvit saus m/poteter og grønnsaker

Torsdag 10.04   Smørelunch

Fredag 11.04    Kylling m/ potetbåter og maiskrem

Mandag 14.04  Hamburger m/ salat

Tirsdag 15.04   Smørelunch

Onsdag 16.04  stenger kl 12.00 / eller stengt

Torsdag 17.04  FRI Skjærtorsdag

Fredag 18.04   FRI Langfredag

Mandag 21.04  FRI 2. Påskedag

Tirsdag 22.04  Smørelunch

Onsdag 23.04  Grønnsakssuppe m/ linser og brød

Torsdag 24.04  Smørelunch

Fredag 25.04  Pasta m/ kjøttsaus

Mandag 28.04 Fiske nuggets m/ ris og rotgrønnsaker

Tirsdag 29.04  Smørelunch

Onsdag 30.04  Skinkegrateng

Torsdag 01.05  FRI 1. Mai

Fredag 02.05  FRI - Planleggingsdag